Lärlingsmodellen

Här på Swedgroom hundsalong utbildar vi hundfrisörer enligt lärlingsmodellen. Det fungerar som så att eleven lär sig under handledning av mig. Eleven lär sig mest och bäst genom att fokusera, analysera, motiveras, inspireras och under hela lärlingsperioden med en real lärare.

Idag hälsar jag Masoumeh välkommen som lärling i min salong. Denna första månaden ska hon bada och föna hundar så alla ni med smutsiga hundar är välkomna på gratis SPA. Ett ypperligt tillfälle så här på den geggiga årstiden 🙂 

Efter SPA månaden så startar eleven klippa enkla klippningar och när eleven kan hantera verktygen så är det dax att söka projekhundar. Kunderna kan ansöka om att få deras hund att bli projekthund. Projekthundar får gratis behandling om man kommer på planerad  överenskommet intervall, då ringer ni mig på 0708-752324. Främst sökes någon av följande raser Spaniel, pudel, Bichon (havanaise och Frise) och strävhårig terrier men alla är välkomna att höra av sig.

Kommentera gärna <3

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: