Så här arbetar vi utifrån Covid-19

Covid-19 Smittar inte hundar men däremot så kan hundar föra smittan vidare. Om någon nyser eller hostar i sin hand och sedan klappar sin hund, eller någon annans hund, så kan nästa person som klappar hunden bli smittad.
I salongen tvättar vi alla hundar. Om hundarna kan tvättas direkt innan klipp eller trim, så gör vi det. Bara i enstaka fall går det inte att tvätta innan och det är hundar som har tjock päls som ska ryckas/trimmas. Också hundar med tjock ullig och eller tovig päls klipper vi lite innan tvätt. I de fallen då vi inte kan tvätta direkt så gäller det att vi absolut inte tar med händerna i våra ansikten. Våra händer tvättas ju samtidigt som hunden så att säga så när era hundar lämnar salongen så är det utan droppar från oss.
Vi kommer att stänga salongen om Jag, Jette, blir sjuk och då hoppas vi kunna erbjuda ny tid inom 14 dagar. På grund av det så är det inte möjligt att boka tider tidigare än 4 veckor fram då jag vill kunna erbjuda eventuella avbokade kunder ny tid.
Tillsvidare har vi intagningstop för nya kunder till mig, Jette men det går bra att boka till Sofie, min elev. Sofie är jätteduktig och har tillexempel godkänt certifikat i Bichonklipp.
Vi förstår att situationen är jobbig och många känner oro med att lämna sitt hem. Om ni är minsta lilla sjuka så ber vi er att knacka på dörren eller skicka sms, ringa, så kommer vi ut och hämtar hunden. Många kunder till salongen är i riskzonen och då vill vi inte ha smitta på dörr eller i salong. Är ni oroliga så kommer vi ut och hämtar hunden.
Vi tar helst inte emot kontanter och kort utan enbart Swish, också detta för att minska smittorisken. Har ni inte Swish så får vi lösa det ändå. Jag har företagsswish och naturligtvis får ni kvitto.

Gammal bild på min son när han går kurs med vår Storpudeltik, Sinika.

Kommentera gärna <3

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: