Sensei saxar

Används av hundfrisörer i hela världen

Jag har länge letat efter en sax som jag kan lita på lämnar sådan finish som jag lovar kunden. Sensei saxar är utformade för att hjälpa dig att uppnå perfektion i varje klipp. Sensei har saxen för varje pälstyp och varje klippteknik och dessutom till mycket bra pris. Dessa saxar kan köpas på Lb saxservice och butik som även har mångårig expertis i slipning. Mitt råd till dig som läser detta är att vid köp av sax alltid kontakta LB saxservice för råd i vilken sax du bör köpa. Det finns många olika effileringssaxar, raksaxar och böjda saxar som har sin egen design och skärpa. Allt för många köper sax som inte duger till ändamålet. Alla Sensei-saxar levereras med saxfodral så att dina saxar inte blir skadade när du ska ta med dem på hundutställning, exempelvis.
Sensei Pup – 3 pack 8″/20,32cm

Nybörjarset till ett mycket bra pris passande stora hundar där man jobbar med längre linjer. Effileringssaxen är 7″/17.78cm

Sensei Open Seamless Chunker 7,5″/19cm

Denna Chunker har en slipning som är perfekt till finish på exempelvis Pudel och Bichon Frise. Används även till uttunning. Ergonomin på denna sax minimerar arbetsskador för dig som klipper mycket.

Sensei Pup – 3 pack 7″/17,78cm

Nybörjarset till ett mycket bra pris passande små hundar. Alla saxarna är lika långa och du kommer enklare under magen på hundar med kortare ben.

Sensei Open Seamless Blender 37 tänder 8″/20cm

Extremt bra effileringssax med mycket skärpa på tänderna vilket gör att du kan ”sudda” ut alla synliga linjer och få en perfekt finish. Mycket bra till valppäls, raka pälsar och krulliga pälsar som saknar studs.%d bloggare gillar detta: